bgflag  ukflag  

 social facebook box bluecitizen

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА

КОЛИЧКА

 x 

Количката е празна

Вход

50 ГОДИНИ CITIZEN

50 ГОДИНИ КАЛКУЛАТОРИ CITIZEN

50years H RGB 200px

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


1. Доставката на стоки е само на територията на Република България и се извършва в съответствие с Общите условия за пазаруване на сайта. Когато правите поръчка цената за доставка автоматично се калкулира. Така Вие виждате общата дължима сума.
2. Стоките поръчани от нашия интернет магазин, се доставят с куриер до адреса, указан при заявката. След телефонен разговор за потвърждaване на Вашата поръчка продуктите биват предадени на куриер.
3. Продуктите се изпращат добре защитени, така че да се сведе до минимум възможността за повреда. Всяка пратка е застрахована за наша сметка. Молим нашите клиенти, когато получават пратките си да проверяват съдържанието им пред куриера, за да е валидна транспортната застраховка на продуктите в случай на повреда.
4. Доставката се извършва с куриери на фирма DND Express . Срок за изпълнение на поръчката от 1 до 3 работни дни според зоните на покритие на куриерските фирми.При потвърждаване на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.
5. Наложен платеж, продуктите се заплащат при доставянето им на посочения адрес. Заплаща се на куриера. Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.
6. Pelikan-dtm.bg поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
7. Доставката се получава от куриер в периода от 9.00 до 17.30 часа.  Изпълнява се само за селищата с офиси на куриерската фирма.
8. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.
9. Проверка на поръчки се извършва от 10:00 до 19:00 часа. Поръчки направени след 14.00 часа се обработват на следващия работен ден.
 

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА


Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място за доставка. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти. Не носим вина при забавяне поради неточни данни на клиента.
Експресна доставка 1 работен ден.Изпълнява се само за селищата с офиси на куриерската фирма. 
Икономична доставка и доставка до поискване от 2 до 3 работни дни в зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба.
Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 
1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност в този случай ние ще се свържем с Вас на посочения телефон или E-mail.
2. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.
3. При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случай последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка. 
 
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на посочените координати.

Приятно разглеждане и пазаруване в pelikan-dtm.bg
Pelikan-DTM, Bulgaria, All Rights Reserved